Spotlight033 zet 74 ondernemers in de schijnwerpers

Op 11 april organiseren studenten van Hogeschool Utrecht, opleiding Small Business & Retail Management in samenwerking met stichting Future of Fame en ZZPBV,  een spectaculair ondernemersevent. SPOTLIGHT033 zet de schijnwerpers op 10 studentenbedrijven en laat de toekomst aan de jonge ondernemer.

Tijdens SPOTLIGHT033 presenteren 74 toekomstig ondernemers hun plannen. Verrassend innovatief, geheide hit of tot mislukken gedoemd? Kom 11 april naar SPOTLIGHT033 en oordeel zelf. Een eerste impressie van de ondernemingen van de toekomst ziet u op:

http://www.pleemate.nl

http://www.jasopslot.nl

http://www.jumpstarter.nl

http://www.15square.tk

http://www.durfmagazine.nl

http://www.babbels-knuf.nl

Wat kun je verwachten tijdens Spotlight033

  • 10 flitsende presentaties van ondernemers van de toekomst
  • Spraakmakende gastsprekers als Arjan van den Born (Hoogleraar Business Development), Rene Kress (internationaal Trademanager) en Patrick de Zeeuw (Reclamemaker, bekend van Calve reclames ‘Pietertje’)
  • Paneldiscussies onder leiding van Arie Lengkeek (BV Amersfoort, Omroep Amersfoort) met medewerking van gearriveerde en upcoming entrepreneurs
  • Uitgebreide gelegenheid tot netwerken met de crème de la crème van ondernemend Amersfoort

SPOTLIGHT033 is op 11 april 2011 van 14.00 tot 16.00 uur (tijdens en na programma is er volop gelegenheid om goede zaken te doen.

Locatie: Kloosterkerk van Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10 te Amersfoort.
Toegang: Gratis, graag vooraf aanmelden via http://www.spotlight33.nl of per mail via event@spotlight033.nl

Spotlight HU033 is tot stand gekomen met medewerking van Leerhotel het Klooster, Smulders AV, Rabobank Amersfoort, Stichting Future of Fame en ZZPBV.

Be Sociable, Share!

Speak Your Mind

*